Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Barlow GSO ED 2x - 50,8mm

Barlow GSO ED 2x - 50,8mm

440.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: GSO

Lentila Barlow GSO 2” cu lentila ED, oferă o imagine extraordinară. Modelul bifurcat are o lentilă realizată din sticlă specială ED pentru a putea reduce la minim erorile cromatice. Fiecare suprafaţă a lentilelor este acoperită de un strat FMC, iar marginile lor sunt vopsite cu negru mat pentru o transmisie maximă şi reflexie minimă.
Se potriveşte în extensia standard de 2” (50,8mm), acceptă şi oculare de această măsură, dar cu adaptorul reductor din pachet se pot ataşa şi oculare şi accesorii de 1,25”.
Pont: lentila poate fi conectată de corp cu filet standard de 2”, astfel oricare ocularde 2” poate fi înfiletat şi individual, astfel extensia va fi mai mică cu 1,5x. Totuşi acesta poate fi înfiletat nu numai în ocular, ci şi în partea inferioară a adaptorului 2" la T2 comercializat de noi, în extensia de 2”, etc., chiar mai mult de atât, în partea inferioară a lentilei se află de asemenea un filet, putând fi astfel ataşate şi filtrele de 2”.
Numeroasele variaţii rezultă într-un număr foarte mare de posibilităţi.


Tip: Barlow
Tip barlow: apocromat
Diametru conexiune: 2” (50,8mm)
Adaptor: 2" la 1,25"
Număr lentile: 2
Filet filtru: daLentila Barlow GSO 2” cu lentila ED, oferă o imagine extraordinară. Modelul bifurcat are o lentilă realizată din sticlă specială ED pentru a putea reduce la minim erorile cromatice. Fiecare suprafaţă a lentilelor este acoperită de un strat FMC, iar marginile lor sunt vopsite cu negru mat pentru o transmisie maximă şi reflexie minimă. Se potriveşte în extensia standard de 2” (50,8mm), acceptă şi oculare de această măsură, dar cu adaptorul reductor din pachet se pot ataşa şi oculare şi accesorii de 1,25”. Pont: lentila poate fi conectată de corp cu filet standard de 2”, astfel oricare ocularde 2” poate fi înfiletat şi individual, astfel extensia va fi mai mică cu 1,5x. Totuşi acesta poate fi înfiletat nu numai în ocular, ci şi în partea inferioară a adaptorului 2" la T2 comercializat de noi, în extensia de 2”, etc., chiar mai mult de atât, în partea inferioară a lentilei se află de asemenea un filet, putând fi astfel ataşate şi filtrele de 2”. Numeroasele variaţii rezultă într-un număr foarte mare de posibilităţi.||||||Tip: BarlowTip barlow: apocromatDiametru conexiune: 2” (50,8mm)Adaptor: 2" la 1,25"Număr lentile: 2Filet filtru: da

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data