Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Accesorii telescop / Barlow GSO 2x 31,7mm

Barlow GSO 2x 31,7mm

150.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: GSO

Această lentilă Barlow GSO, cu două elemente acromate, are un raport preț/performanță favorabil, și ne dă o imagine mult mai bună decât modelele ieftine cu un singur element. Optica din două elemente ne dă o alungire de 2x, eroarea de culoare este insesizabilă. Fiecare lentilă dispune de înveliș anti reflex FMC pentru o transmitere mai bună a luminii și eliminarea aberațiilor. Poate fi introdus în focuser standard de 1,25” și primește oculare de aceeași dimensiuni.
Lentila poate fi deșurubată, și înșurubată într-un filet standard de 1,25" la capătul unui ocular standard, astfel, în loc de alungirea de 2x vom avea o alungire de cca 1.5x (depinde de ocular).


Tip: Barlow
Tip barlow: acromat
Diametru conexiune: 1,25” (31,7mm)
Filet T2: nu
Lungime: 79 mm
Număr lentile: 2
Filet filtru: daAceastã lentilã Barlow GSO, cu douã elemente acromate, are un raport preț/performanțã favorabil, și ne dã o imagine mult mai bunã decât modelele ieftine cu un singur element. Optica din douã elemente ne dã o alungire de 2x, eroarea de culoare este insesizabilã. Fiecare lentilã dispune de înveliș anti reflex FMC pentru o transmitere mai bunã a luminii și eliminarea aberațiilor. Poate fi introdus în focuser standard de 1,25” și primește oculare de aceeași dimensiuni. Lentila poate fi deșurubatã, și înșurubatã într-un filet standard de 1,25" la capãtul unui ocular standard, astfel, în loc de alungirea de 2x vom avea o alungire de cca 1.5x (depinde de ocular).||||||Tip: BarlowTip barlow: acromatDiametru conexiune: 1,25” (31,7mm)Filet T2: nuLungime: 79 mmNumăr lentile: 2Filet filtru: da

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data