Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Toate produsele / Monturi si accesorii / Adaptor aparat foto pentru Montura EQ2

Adaptor aparat foto pentru Montura EQ2

130.00 RON
Pe stoc

Adaugă la favorite
Brand: Sky-Watcher

Cu acest accesoriu montura noastră acomodează un filet pentru aparat foto, astfel devine posibilă montarea aparatelor foto, spectivelor și a telescoapelor dotate cu filet foto.

Deseori ne aflăm în situația în care vrem să montăm pe montura noastră un aparat foto sau un spectiv. Adaptorul prezentat aici oferă o rezolvare la această situație la diferite monturi.
Putem să oferim adaptor și pentru monturile EQ1 EQ2 EQ3, EQ5, Vixen GP, Porta, Celestron, CG5 sau alte monturi.

UN PONT: Dacă montăm pe acest adaptor un adaptor L (adaptor pentru binoculare) putem monta binocularul pe o platformă stabilă.


Caracteristici:
Lungime: 105 mm
Laţime: mm
Material: AluminiuCu acest accesoriu montura noastrã acomodeazã un filet pentru aparat foto, astfel devine posibilã montarea aparatelor foto, spectivelor și a telescoapelor dotate cu filet foto. Deseori ne aflãm în situația în care vrem sã montãm pe montura noastrã un aparat foto sau un spectiv. Adaptorul prezentat aici oferã o rezolvare la aceastã situație la diferite monturi. Putem sã oferim adaptor și pentru monturile EQ1 EQ2 EQ3, EQ5, Vixen GP, Porta, Celestron, CG5 sau alte monturi. UN PONT: Dacã montãm pe acest adaptor un adaptor L (adaptor pentru binoculare) putem monta binocularul pe o platformã stabilã.||||||Caracteristici:Lungime: 105 mmLaţime: mmMaterial: Aluminiu

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data