Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON


Acumulator 6V

100.00 RON
Adaugă la favorite
Brand: BTC

Este recomandat pentru alimentarea monturii noastre. Față de bateriile tradiționale sunt reîncărcabile și cu o capacitate mare.
Aceste acumulatoare cu sistem închis cu gel nu au scăpări și au capacitate mare. Sunt ideale pentru alimentarea monturii, astfel sunt mai compacte în comparație cu alte modele similare PowerTank, însă nu au alte funcții.
Acumulatoarele pot fi cumpărate cu două tensiuni: 6 și 12V. Modelul cu 6V este adecvat pentru monturile EQ1,2,3,5 cu motor pe o singură axă sau două axe. Monturile EQ3-5 GoTo, HEQ5 și EQ5 necesită alimentare cu 12V.
Încărcătoarele acumulatoarelor funcționează atât pe 6V cât și pe 12V, acestea le putem seta cu un comutator. Acesta trebuie cumpărat separat.
Pentru conectări speciale la acumulator recomandăm cablul de conectare, cu ajutorul căruia putem conecta fiecare montură SkyWatcher și alte produse. Trebuie cumpărat separat.


Tensiune la iesire: 6V

Produse complementare

  • Incarcator pentru acumulator 800mAh 6V/12V
    115.00 RON


Este recomandat pentru alimentarea monturii noastre. Fațã de bateriile tradiționale sunt reîncãrcabile și cu o capacitate mare. Aceste acumulatoare cu sistem închis cu gel nu au scãpãri și au capacitate mare. Sunt ideale pentru alimentarea monturii, astfel sunt mai compacte în comparație cu alte modele similare PowerTank, însã nu au alte funcții. Acumulatoarele pot fi cumpãrate cu douã tensiuni: 6 și 12V. Modelul cu 6V este adecvat pentru monturile EQ1,2,3,5 cu motor pe o singurã axã sau douã axe. Monturile EQ3-5 GoTo, HEQ5 și EQ5 necesitã alimentare cu 12V. Încãrcãtoarele acumulatoarelor funcționeazã atât pe 6V cât și pe 12V, acestea le putem seta cu un comutator. Acesta trebuie cumpãrat separat.Pentru conectãri speciale la acumulator recomandãm cablul de conectare, cu ajutorul cãruia putem conecta fiecare monturã SkyWatcher și alte produse. Trebuie cumpãrat separat.||||||Tensiune la iesire: 6V

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 600 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data